ໜ້າຫຼັກສູດອາຫານອາຫານຝລັ່ງປະເພດແຈ່ວ

ມາຢ໋ອງເນສ

(1 ໂຫວດ) • ໂດຍ Chris

6 ຄົນ · ຍາກ · 15 ນາທີ · ຖືກ

ມື້ນີ້ ມາເຜີຍເຄັດລັບ ສູດເຮັດ ມາຢອງເນັສ ແບບຝລັ່ງ. ຮັບຮອງວ່າເດັດ ກວ່າ ຊື້ສຳເລັດຮູບ ຕາມຕະຫລາດອີກ. ບໍ່ເຊື່ອລອງເຮັດຕາມນີ້ເບິ່ງເດີ.

ເຄື່ອງປຸງ

ວິທີເຮັດ

ຂັ້ນຕອນ 1: ຄັດເອົາແຕ່ໄຂ່ແດງໃສ່ຖ້ວຍໃຫຍ່ ແລ້ວ ຄົນກັບ ມັສຕາດ, ເກືອ ແລະ ພິກໄທ

ຂັ້ນຕອນ 2: ຕື່ມນ້ຳມັນພືດລົງບ່ວງແກງຫນຶ່ງ ແລະ ເລີ່ມຕີໃຫ້ເຂົ້າກັນດ້ວຍໄມ້ຕີແປ້ງເຄັກ.

ຂັ້ນຕອນ 3: ຕີໄປເລື້ອຍໆ, ແລະ ຢອດນ້ຳມັນລົງເທື່ອລະໜ້ອຍ

ຂັ້ນຕອນ 4: ຫລັງຈາກນັ້ນ ມັນຈະເຊັດໂຕເປັນມາຢອງເນັສເອງ, ສາມາດຕື່ມ ຊ໋ອດຫມາກເລັ່ນລົງຫນ້ອຍຫນຶ່ງ ເພື່ອເພີ່ມສີສັນ.

ເຄັດລັບ: ໄຂ່ທີ່ເອົາມາເຮັດ ຄວນຢູ່ໃນອຸນນະພູມຫ້ອງ

ໂຫວດຂອງທ່ານ (1 ດາວ = ບໍ່ມັກ, 5 ດາວ = ມັກຫຼາຍ)


ຄຳເຫັນ


ເບິ່ງເພີ່ມ

 
ລິ້ງນີ້ໄດ້ຖືກກ໋ອບປີ້ໄວ້ແລ້ວ