ແຈ່ວສຸກີ້ ເຮັດໄວ້ ກິນກັບຈຸ່ມ ແລະ ເຝີກໍ່ແຊບ
1. ນຳຖົ່ວດິນໄປຂົວໃຫ້ຫອມ ແລ້ວນຳໄປບົດໃຫ້ລະອຽດ.
2. ຈາກນັ້ນຈຽວພິກແກງໃຫ້ຫອມ ແລ້ວນຳຖົ່ວດິນບົດລົງໄປ ຕາມດ້ວຍ ກະທິ ແລະ ນ້ຳດື່ມ.
3. ປຸງລົດດ້ວຍ ນ້ຳຕານ, ເກືອ, ແປ້ງນົວ, ນ້ຳປາ ຊິມລົດຊາດຕາມໃຈມັກ.
1 ຖ້ວຍ ງ່າຍ 20 ນາທີ₭ ຖືກ
· 1 ຣີວິວ
1 ຖ້ວຍ ງ່າຍ 30 ນາທີ₭ ຖືກ
1 ຖ້ວຍນ້ອຍ ງ່າຍ 10 ນາທີ₭ ຖືກ
6 ຄົນ ປານກາງ 30 ນາທີ₭ ແພງ
· 0 ຣີວິວ
1 ຖ້ວຍ ປານກາງ 20 ນາທີ₭ ຖືກ
· 2 ຣີວິວ
2 ຄົນ ງ່າຍ 20 ນາທີ₭ ຖືກ