ໜ້າຫຼັກສູດອາຫານລາວປະເພດແຈ່ວ

ແຈ່ວສຸກີ້

(4 ໂຫວດ) • ໂດຍ ອາລາເລ້ ລັດຖະຈັກ

1 ກິໂລ · ງ່າຍ · 35 ນາທີ · ຖືກ

ແຈ່ວສຸກີ້ ເຮັດໄວ້ ກິນກັບຈຸ່ມ ແລະ ເຝີກໍ່ແຊບ

ວິດິໂອ

ເຄື່ອງປຸງ

ວິທີເຮັດ

1. ນຳຖົ່ວດິນໄປຂົວໃຫ້ຫອມ ແລ້ວນຳໄປບົດໃຫ້ລະອຽດ.

2. ຈາກນັ້ນຈຽວພິກແກງໃຫ້ຫອມ ແລ້ວນຳຖົ່ວດິນບົດລົງໄປ ຕາມດ້ວຍ ກະທິ ແລະ ນ້ຳດື່ມ.

3. ປຸງລົດດ້ວຍ ນ້ຳຕານ, ເກືອ, ແປ້ງນົວ, ນ້ຳປາ ຊິມລົດຊາດຕາມໃຈມັກ.

ໂຫວດຂອງທ່ານ (1 ດາວ = ບໍ່ມັກ, 5 ດາວ = ມັກຫຼາຍ)


ຄຳເຫັນ

👍👍👍👍
yark kin!

ເບິ່ງເພີ່ມ

 
ລິ້ງນີ້ໄດ້ຖືກກ໋ອບປີ້ໄວ້ແລ້ວ