ໜ້າຫຼັກສູດອາຫານລາວປະເພດ ຍຳ/ຕຳ/ພັນ

ຊຸບຜັກ

(0 ໂຫວດ) • ໂດຍ ທີມແຊບ yoosai.la

1 ຈານ · ງ່າຍ · 20 ນາທີ · ຖືກ

ຊຸບຜັກເປັນອາຫານລາວ, ອາຫານບ້ານໆທີ່ດີຕໍ່ສຸຂະພາບ ແລະເຕັມໄປດ້ວຍວິຕາມິນ ແຖມ ລົດຊາດແຊບແບບລາວໆ.

ວິດິໂອ

ເຄື່ອງປຸງ

ວິທີເຮັດ

1. ຕົ້ມນ້ຳ ໃຫ້ຟົດ ແລ້ວເອົາຜັກ ແລະ ເຫັດ ລົງລວກປະມານ 5 ນາທີ. ແລ້ວຕັກອອກ

2. ຕຳຂີງ, ເກືອ, ແປ້ງນົວ (ໃສ່ກະທຽມ ຖ້າມັກ) ຕຳໃຫ້ແຫລກ ແລ້ວໄປ ຄົນໃສ່ ຜັກທີ່ລວກໄວ້ນັ້ນ, ໃສ່ນ້ຳປາ, ແລະ ເຜັດປົ່ນ. ຄົນໃຫ້ເຂົ້າກັນ ແລ້ວຈຶ່ງໃສ່ ງາຂົ້ວຕຳ ຄົນໃຫ້ເຂົ້າກັນອີກເທື່ອໜຶ່ງ.

3. ຕັກໃສ່ຈານ ແລ້ວ ໂຮຍດ້ວຍງາຕຳອີກ ພ້ອມແຊບໄດ້.

ໂຫວດຂອງທ່ານ (1 ດາວ = ບໍ່ມັກ, 5 ດາວ = ມັກຫຼາຍ)


ຄຳເຫັນ


ເບິ່ງເພີ່ມ

 
ລິ້ງນີ້ໄດ້ຖືກກ໋ອບປີ້ໄວ້ແລ້ວ