ຄ້ອຍຄ່ຳຍາມແລງ ຕາເວັນໃກ້ຊິລັບຂອບຟ້າ, ເຮົາມາຫາຂອງແກ້ມດີໆ ກິນກັບເບຍເຢັນໆກັນເທາະ. ມື້້ນີ້ຂໍນຳສະເໜີ ຍຳປາດຸກຟູ :)
1. ປີ້ງປາດຸກ ທາໃສ່ເກືອ ໃຫ້ສຸກ ກ່ອນ
2. ໄຈ້ເອົາແຕ່ ຊີ້ນປາດຸກ ແລ້ວ ນຳໄປຕຳໃຫ້ມຸ່ນ ແລ້ວ ຈຶ່ງເອົາໄປຈືນ ໃສ່ນ້ຳມັນ ໃຫ້ກອບເຫລືອງ. ຕັກອອກ ໃຫ້ສະເດັດນ້ຳມັນ ແລ້ວ
ປະໄວ້ຈານ.
3. ເຮັດນ້ຳຍຳ ໃສ່ຖ້ວຍນ້ອຍ: ບີບໝາກນາວລົງ, ໃສ່ນ້ຳຕານ, ນ້ຳປາ, ເກືອ ຢິບມືໜຶ່ງ, ຄົນໃຫ້ ນ້ຳຕານລະລາຍ ແລ້ວ ໃສ່ໝາກເຜັດ
ດິບຊອຍ, ຫອມບົ່ວແດງຊອຍ, ແລະ ໝາກມ່ວງດິບຊອຍ ລົງໄປ. ຄົນໃຫ້ເຂົ້າກັນດີ.
4. ແລ້ວເອົາໄປລາດ ໃສ່ຈານປາດຸກ ທີ່ຈືນໄວ້. ໂຮຍໜ້າດ້ວຍຖົ່ວດິນຂົ້ວ ແລະ ຫອມປ້ອມ. ເສີບ ແຊບໄດ້ເລີຍ