ໜ້າຫຼັກສູດອາຫານລາວປະເພດແກງ/ເອາະ

ຕົ້ມໝີ່ ຊາມໃຫຍ່

(0 ໂຫວດ) • ໂດຍ ສາວວອນ ແກ້ງກອກ

3 ຄົນ · ງ່າຍ · 10 ນາທີ · ຖືກ

ຕົ້ມໝີ່ເດີ ຕົ້ມໝີ່....ຕົ້້ມໝີ່ເໝືອນເດີມ ເພີ່ມເຕີມຄື ລູກຊີ້ນ ແລະ ຜັກຫລາຍ ໆ. ເອົາໃສ່ຊາມໃຫຍ່ໆ ສະໃຈໄປເລີຍ :)

ວິດິໂອ

ເຄື່ອງປຸງ

ວິທີເຮັດ

1. ຕົ້ມນ້ຳໃຫ້ຟົດ ແລ້ວ ເອົາລູກຊີ້ນລົງ, ຕາມດ້ວຍ ເກືອ, ນ້ຳຕານ, ນ້ຳປາ ແລະ ໝາກນາວ.

2. ໃສ່ຜັກ ທຸກຊະນິດລົງໄປ, ຕາມດ້ວຍໝີ່ ແລະ ເຄື່ອງປຸງ ຂອງໝີ່ ແລະຕົ້ມປະມານ 3ນາທີ

3. ຖອກໝີ່ໃສ່ຊາມ, ໂຮຍຫອມ, ຈຽວກະທຽມ, ເຜັດຈຽວ, ໝາກເລັ່ນຊອຍ. ຄົນໆ ແລ້ວເສີບໄດ້ :)

ໂຫວດຂອງທ່ານ (1 ດາວ = ບໍ່ມັກ, 5 ດາວ = ມັກຫຼາຍ)


ຄຳເຫັນ


ເບິ່ງເພີ່ມ

 
ລິ້ງນີ້ໄດ້ຖືກກ໋ອບປີ້ໄວ້ແລ້ວ